PROGNOZA KOJA LEDI KRV U ŽILAMA: Ovako počinju svetski ratovi!

Izvor: Kurir, 05.Okt.2015, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROGNOZA KOJA LEDI KRV U ŽILAMA: Ovako počinju svetski ratovi!

Američka publicistkinja, dobitnica Pulicerove nagrade An Eplebaum u svom intervju za bečki dnevnik Pres upozorila je da je vojna akcija Rusije usledila nakon što je zapad bio bez plana, pa je kritikovala Austriju zbog “pranja” ruskog novca.

Smatra kako je intervencija u Siriji skretanje fokusa sa zapada, ali i ruskih medija s Ukrajine, konflikta u kojem se nije nazirao pozitivan ishod po Rusiju. Eplbaum je izjavila kako ruski predsednik Vladimir Putin svojom akcijom želi da ojača >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << predsednika Sirije Bašara al-Asada i spreči mogućnost revolucije u Rusiji.

Prema njenim rečima, Putin možda nema plan, ali ima strategiju, koja glasi održavanje na vlasti time što ruskom stanovništvu pokazuje snagu i daje do znanja da oživljavanje Rusije zavisi samo od njega lično.

(Tanjug)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.