POČELO SUĐENJE OCU MONSTRUMU ZBOG INCESTA

Izvor: Kurir, 15.Feb.2011, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POČELO SUĐENJE OCU MONSTRUMU ZBOG INCESTA

BERLIN - Pred Zemaljskim sudom u Koblencu, uz veliko interesovanje medija, počelo je suđenje Detlefu S. (48), optuženom zbog incesta, silovanja i zlostavljanja rođene ćerke, pastorka i pastorke, s kojom ima osmoro dece.

Detlef S. koji je, prenose mediji, bezizražajno i s pogledom ka podu slušao optužnicu napisanu na 21 strani, tereti se zbog incesta, seksualnog nasilja nad maloletnicima, nasilja i prisiljavanja na seks zbog novca, svoje dece i pastorčadi u ukupno 350 slučajeva, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << počinjenih od 1987. do 2010. godine.

Još je nejasno da li će se Detlef S. odlučiti za iskaz, čime bi, kako se navodi, mogao da poštedi žrtve davanja izjava. Detlef S. se tereti da je svog pastorka Bjerna od 1987. godine, kada imao između četiti i pet godina, dva puta silovao, a pastorku Natali prvi put za njen 12. rođendan.

Nekoliko dana posle toga je on 12-godišnju devojčicu, kako se tereti, odveo kod izvesnog Alija T, koji je u međuvremenu preminuo, i Mustafe H, koji su dete napili, a zatim silovali.

''Možeš da radiš šta želiš'', rekao je optuženi, kako prenose mediji, Aliju T. sa kojima je, kao i sa Mustafom H, devojčica, koja danas ima 28 godina, morala za novac da spava naredne dve godine. Svoju rođenu ćerku Janine je Detlef S, kako se tereti, silovao od njene devete godine i nju vodio kod Alija i Mustafe, kao i kod još jednog muškarca po imenu Sevćet A.

Njegovu ćerku je daljeg incesta i prostitucije spasla nesreća u kojoj je polomila kičmu, prenose nemački mediji, koji ovog čoveka porede sa austrijskim ocem monstrumom Jozefom Friclom (75), osuđenim zbog incesta nad rođenom ćerkom, koju je 24 godine držao zaključanu u podrumu porodične kuće, silovao nekoliko hiljada puta i rodila je sedmoro dece.

Detlef S. je nezaposleni radnik iz sela Fluteršajn u pokrajini Rajnland-Pfalc, a ovo suđenje pokrenulo je teška pitanja o odgovornosti nadležnih socijalnih službi i službi za zaštitu dece i omladine. Za počinjene zločine Delefu S. kako prenosi štampa, preti kazna od 15 godina zatvora.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.