Izvor: Blic, 15.Feb.2016, 00:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PANIKA U ARKANZASU Uhapšen naoružani mušškarac u kampusu

Policija je uhapsila naoružanog muškarca zbog kojeg je danas bio zatvoren državni univerzitet u Arkanzansu, saopštili su američki zvaničnici.

Report: The possible three males all wearing black were last seen walking north near Dean St.

Univerzitet je zatvoren posle dojave da su u kampusu viđena dvojica naoružanih muškaraca, ali se kasnije ispostavilo da je u pitanju bio samo jedan, koji je identifikovan kao 47. godišnji Bred Bartelt, javili su američki mediji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Policija je brzo opkolila Bartleta, koji se mirno predao vlastima i nije bilo pucnjave.

Portparol lokalne policije Pol Holms izjavio je za AP da eksperti za deaktiviranje bombi pretražuju kamion kojim se Bartlet dovezao u kampus.

On je u kamionu imao pušku, kantu benzina i veću količinu naftnog gasa.

Studenti su posle uzbune preko društvenih mreža počeli da objavljuju da su u kampusu "naoružani ljudi u crnom" i da "niko ne izlazi iz soba", naveo je CBS Njuz.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.