Ovaj šestogodišnjak obara rekorde kao od šale!

Izvor: BKTV News, 25.Jul.2014, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovaj šestogodišnjak obara rekorde kao od šale!

Šestogodišnji Gagan Satiš iz Indije uspeo je na rolšuama da se provuče ispod 39 parkiranih automobila i tako postavi novi svetski rekord u ovoj neobičnoj kategoriji.

On vežba svakog dana i toliko je savitljiv da može da vozi čak i kad se spusti na desetak centimetara od tla. Dečak iz Bangalora postao je slavan u svom gradu i inspirisao druge da počnu da se bave ovim bizarnim hobijem.
“Obožavam da vozim rolšue. To radim od svoje treće godine. Moj sledeći cilj >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << je da se provučem ispod stotinu automobila, a voleo bih da odem i na olimpijadu”, kaže Gagan.
Njegova majka Hema Satiš (28) kaže da se dečak povredio nekoliko puta, ali to ga nije obeshrabrilo.
“Pre nekoliko meseci je odrao lice jer se spustio suviše blizu betona. Iako je krvario, nastavio je da vozi sve do kraja puta”, otkriva ona.

Rekord ovog šestogodišnjaka upisan je u indijsku knjigu rekorda kao “najduža razdaljina pređena na rolušama ispod automobila”, ali njegov podvig tek treba da bude ratifikovan od strane Ginisove knjige rekorda.
U postizanju svog cilja, Gagan je oborio rekord od 157 metara koji je postavio tada petogodišnjak Šrija Dešpande.
Izvor: Blic.rs
The post Ovaj šestogodišnjak obara rekorde kao od šale! appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.