Otkrili tajni biblijski kod?

Izvor: Mondo, 20.Apr.2017, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkrili "tajni biblijski kod"?

Teoretičari zavere tvrde da Biblija ima "skrivene" delove u kojima se predviđa da će Španija biti uništena džinovskim cunamijem, piše danas "Sputnjik".

Foto: Printscreen/YouTube

Navodno će prvo biti pogođeno mesto Kumbra Vijeha Kumbre kod La Palme, nedaleko od poznate turističke atrakcije Tenerifa.

Zanimljivo je da se ovo tumačenje Biblije dosta poklapa sa stavom dela naučnika koji je nedavno objavljen.

Prema nezvaničnim tvrdnjama teoretičara >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << zavere, koje prenosi "Sputnjik", do razaranja će doći kada eksplodira vulkan na Kanarskim ostrvima, što će izazvati velike talase.

Tada cće biti pogođena i Severna Afrika. Teoretičari zavere su došli do ovog zaključka na osnovu analize Biblije u specijalnom kompjuterskom programu, koji tumači značenje skrivenih reči.

„Oni koji se ne spase, plakaće u svojim zabačenim kućama, ako budu imali sreće da prežive“ navodi se. Veruju da će vulkanska erupcija učiniti da vulkan sklizne u okean, što će prouzrokovati razorne džinovske talase i plimu visine čak 300 metara.

UPOZORENJE: Španiji preti MEGACUNAMI!

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.