Otac džihadiste iz Bara: Mom sinu je sve to smešteno!

Izvor: Blic, 05.Maj.2015, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otac džihadiste iz Bara: Mom sinu je sve to smešteno!

Baranin Junuz Slaković, otac Damira Slakovića (27), negirao je informacije da se njegov sin priključio militantima Islamske države (ID) i da je pretio pojedinim građanima Bara i crnogorskim poslanicima.

Mediji su u nedelju objavili da je Damir Slaković, koji se bori u području između Sirije i Iraka, uputio navodno preko Facebooka pretnje građanima Bara i poslanicima Rifatu Rastoderu, Dritanu Abazoviću i Azri Jasavić, navodeći da će „Islamska država doći i da neće >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << imati milosti".

Njegov otac Junuz, međutim, tvrdi da se Damir nije u Iraku, već da radi u Turskoj.

Prema njegovim rečima, Damir je majci kazao da „sve ono što se piše su izmišljotine”, i da bude mirna jer ništa od toga nije tačno, piše podgororički "Dan".

Komentarišući informacije da su se na Fejsbuk profilu nalazile pretnje koje je navodno njegov sin uputio i da se na toj društvenoj mreži prestavio kao sledbenik ID, Junuz je rekao da je to laž i da je njegovom sinu podmetnuto.

„Pre odlaska u Tursku, Damir se posvađao s nekoliko Starobarana, i ja sam ubeđen da su mu oni smestili sve ovo", uveren je otac Junuz Slaković.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.