Osveta radnika iz Požege: Zapalio kancelariju zbog neisplaćenih plata

Izvor: Telegraf.rs, 19.Maj.2017, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osveta radnika iz Požege: Zapalio kancelariju zbog neisplaćenih plata

Bojan T. iz Jelen Dola, u četvrtak popodne, zapalio je kancelariju preduzeća za preradu i konzerviranje voća i povrća "Gevis" u Požegi, zbog duga od dve plate.

Pre izazivanja požara, Bojan T. se posvađao sa vlasnikom firme, navodno zbog duga od dve plate.

Nakon svađe Molotovljevim koktelom je zapalio jednu kancelariju u firmi i izazvao požar koji se brzo širio.

Brzom intervencijom vatrogasaca sprečen je požar širih razmera.

U ovom požaru izgoreli >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << su registratori, dva lap-topa, radni sto, monitor, klima uređaj, ormar i ukupna šteta se procenjuje na oko 400.000 dinara.

Bojan T. je policiju sačekao u krugu preduzeća i određena mu je mera zadržavanja do 48 sati. Uz krivičnu prijavu za izazivanje opšte opasnosti biće predat Osnovnom tužilaštvu u Požegi.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Zapalio gazdi kancelarije jer mu nije dao dve plate: Nakon požara, mirno sačekao policiju

Izvor: Telegraf.rs, 19.Maj.2017

Bojan T. iz mesta Jelen Do, Radnik firme za preradu voća i povrća iz Požege, zapalio je dve kancelarije preduzeća u kojem radi, posle svađe sa vlasnikom koji mu duguje dve plate, prenose "Večernje novosti"...Potom je sačekao policiju, mirno se predao i sproveden je u pritvor. Tužilaštvo će...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.