Osam najglupljih mesta za ljubavne sastanke, zaobiđite ih!

Izvor: Telegraf.rs, 09.Avg.2014, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osam najglupljih mesta za ljubavne sastanke, zaobiđite ih!

Ako vam na pamet padne neka od ovih ideja, bolje se odlučite za dobru staru večeru i piće

Možda želite da  se istaknete u moru identičnih, dosadnih i jednoličnih sasatanaka, ali ponekad je najbolje rešenje upravo ono najjednostavnije. Kao na primer, kafa u nekom mirnom kafiću, piće u ruci i uživanje u parku ili šetnja gradom. Slažemo se da je lepo istaći se u gomili, ali istaknite se svojom ličnošću, a ne glupim idejama za izlazak.

Veče poezije
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << />
Postoji vreme i mesto za poeziju, kao i ljudi koji je vole. Ali, sastanak s osobom koju tek treba da upoznate definitivno nije situacija u kojoj je poezija dobrodošla.

Vaš amaterski komičarski nastup/rock koncert/štagod

Znači, osim što još uvek nemate pojma šta čovek voli i šta ga zabavlja, ostavljate

veliku šansu da se izblamirate pred nekim koga želite da fascinirate. A to je potpuno loša ideja za jedan dejt.

Rođendan vašeg prijatelja. Ili drugarice

Nije bitno. Vi ćete se osećati kao kod kuće, on neće znati šta bi sa sobom. A u trenutku kada vi odete u wc, po piće ili se jednostavno upustite u razgovor s nekim od poznanika, on će se osćati kao da je sam na svetu.

Bilo koji i bilo kakav klub

Klub je u redu ako tražite one night stand. Iako nije niti onda jer nikada ne znate na što ćete naleteti. Ali premračan i preglasan klub jedna je od najgorih opcija za upoznavanje nekoga.

Fast food

Ako vaš spoj uključuje i bioskop, i šetnju gradom, i piće u nekom bircu usput, onda je fast food super ideja. Ali to svakako ne želite da bude glavno mesto izlaska na kom ćete se zadržavati celu noć.

Kuća vaših roditelja

Može biti savršena i predivno uređena i najdivnija na svetu, ali razmislite koju poruku takvim odabirom šaljete. On će već verojatno zamišljati upoznavanje s vašim roditeljima, venčanje, decu koja trče svuda… i pobeći glavom bez obzira!

Tržni centar

Nemate 14 godina i druženja po shopping centrima su totalno bezveze. To je sve što ćemo reći.

Kampovanje. Hladno je

I vlažno je. I svako malo gubite signal. I definitivno je prerano da se povučete u nekakvu praistorijsku osamu s frajerom kog ste tek upoznali.

(Telegraf,rs/IndexRouge)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.