Orkansko nevreme poremetilo saobraćaj u Nemačkoj

Izvor: Blic, 31.Mar.2015, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Orkansko nevreme poremetilo saobraćaj u Nemačkoj

Nemačka železnica danas je zbog orkanskog vetra koji dostiže 150 kilometara na čas, obustavila lokalni saobraćaj u pokrajini Severna Rajna Vestfalija.

Hiljade putnika nalazi se na železničkim stanicama u Diseldorfu, Bilefeldu, Dortmundu, Kelnu i drugim gradovima, a problema ima i u železničkom saobraćaju na dugim linijama, pri čemu je "ceo haos" nastao pred usrkšnje odmore, kada ljudi puno putuju.

Putnicima se savetuje da prethodno na internetu raspitaju o >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << situaciji jer je orkan "Niklas", jedan od najjačih i ne mogu se predviđati sve posledice.

Još jutros je obustavljen železnički saobraćaj između Minhena i Augzburga, a problema ima i na putevima, pre svega zbog polomljenog drveća i saobraćajnih znakova na putu.

Olujom su posebno pogođene pokrajine Severna Rajna Vestfalija, Bavarska, Donja Saksonija, Hesen, Saksonija, Tiringija i Saksonija-Anhalt.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.