Ohajo, prevrnuo se vojni avion

Izvor: RTS, 23.Jun.2017, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ohajo, prevrnuo se vojni avion

Vojni avion koji je uvežbavao tačku za aeromiting u Dejtonu, u Ohaju, doživeo je nesreću, saopštili su zvaničnici.
Prema rečima Penelope Rid iz kancelarije šerifa u Montgomeriju, avion se danas, pola sata nakon podneva, prevrnuo na kraju piste, preneo je AP.

Ona je navela da se na licu mesta nalaze pripadnici spasilačke službe, koje su uputili na mesto nesreće iz vazduhoplovne baze Rajt-Peterson >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i oni pokušavaju da izvuku iz aviona dve osobe.
Za sada nema informacija da su one povređene niti da iz aviona curi gorivo, već samo da se nesreća dogodila dok je avion bio na zemlji.
Godišnji aeromiting u Dejtonu počinje sutra, navela je američka novinska agencija.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

INCIDENT NA AEROMITINGU Vojni avion se prevrnuo u Ohaju

Izvor: Blic, 23.Jun.2017

Vojni avion koji je uvežbavao tačku za aeromiting u Dejtonu, u Ohaju, doživeo je nesreću, saopštili su danas zvaničnici...#BREAKING: Thunderbird F-16 plane flips on its top at air show in Ohio https://t.co/CSLurDahIy pic.twitter.com/3Gp2Ml0KzA..Prema rečima Penelope Rid iz kancelarije šerifa...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.