Izvor: Blic, 30.Apr.2017, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTKRIVENO POSLE 100 DANA Evo zbog čega je Mišel imala onaj čuveni izraz lica na inauguraciji

Bivši prva dama SAD Mišel Obama izgledala je mrzovoljno i sumnjičavo na inauguraciji Donalda Trampa, jer je pokušavala da zadrži suze, rekla je ona u govoru na Američkom institutu za arhitekturu u Orlandu.

Oh.

My.

God.

That.

Look. pic.twitter.com/bQjFEmbF3F

- Nisam želela da mi oči budu pune suza, jer bi onda ljudi mislili da plačem zbog novog predsednika - objasnila je ona.

​Prema njenim rečima, talas >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << emocija u njoj je izazvala pomisao na odlazak iz Bele kuće. Istovremeno, ona je priznala da je život u predsedničkoj administraciji bio težak i da ne bi želela da njena deca ponovo prođu kroz to.

Bivša prva dama ispričala je da njena porodica sada uživa što ima priliku da noću otvori prozore, ili da jednostavno negde da ode bez pratnje. Nije prošlo mnogo vremena i još uvek se nisu navikli na novi život, objasnila je ona.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.