OTAC: Moj sin nije zloglasni koljač Džihad Džon, tužiću sve koji to tvrde!

Izvor: Kurir, 04.Mar.2015, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTAC: Moj sin nije zloglasni koljač Džihad Džon, tužiću sve koji to tvrde!

Jasem Emvazi rekao da je sve što su mediji objavili o njegovom sinu izmišljeno

Čovek koji se predstavio kao otac Muhameda Emvazija, koga su mediji označili kao džihadistu "Džihad Džona", tvrdi da zloglasni maskariani koljač nije njegov sin!

"Ne postoje nikakvi dokazi da je to moj sin", rekao je Jasem Emvazi za kuvajtske novine "Al Kabas", tvrdeći da postoje samo lažne glasine koje kruže o njegovom sinu.

On je dodao da je angažovao advokata i da >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << će tužiti sve koji su njegovog sina optuživali da je ubica Islamske države.

Zanimljivo je, međutim, da su pojedini britanski mediji juče preneli navodnu izjavu Jasema Emvazija, u kojoj se on javno odrekao svog sina teroriste i plačući nazvao ga "psetom" i životinjom.

Jasem Emvazi je osuo paljbu na svog sina, za kojeg se prošle sedmice saznalo da je on glavni egzekutor ISIL-a i rekao: "Neka moj sin ide dovraga"!

Kako su preneli britanski mediji, u telefonskom intervjuu Jasem se rasplakao i priznao kako se stidi svog sina.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.