OPTUŽENA: Podignuta optužnica protiv majke koja je ubila osmoro dece

Izvor: Kurir, 21.Dec.2014, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPTUŽENA: Podignuta optužnica protiv majke koja je ubila osmoro dece

SIDNEJ - Protiv Australijanke koja je ubila osmoro dece, od kojih je njeno sedmoro, podignuta je danas optužnica.

Pre dva dana pronađena su tela dece uzrasta od 18 meseci do 15 godina u kući u gradu Kerns, na severu zemlje. Policija je saopštila da je žena, koju nisu identifikovali, optužena posle saslušanja u bolnici u Kernsu, u kojoj se oporavlja od ubodnih rana, zbog ubistva četiri devojčice i četiri dečaka, prenela je agencija Rojters.

Detektiv Bruno Asnikar izjavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je da su petorica očeva ubijene dece informisana.Policija je uzela izjave od više od 100 svedoka i nalaze autopsije dece.Ubistvo dece šokiralo je naciju koja se još uvek oporavlja od šoka posle uzimanja talaca u kafiću u Sidneju i pogibije dvoje talaca tokom policijske akcije.Porodica iz Kernsa bila je pripadnik naroda ostrva Tores Strejt, autohtonim Australijancima.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.