Izvor: Vesti-online.com, 24.Jul.2016, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi napad u Nemačkoj: Manijak mačetom napadao ljude - ubio jednu ženu

Sirijski izbeglica sa mačetom uhapšen je u nemačkom gradu Rojtlingen nakon što je u nedelju ubio jednu ženu i ranio još dve osobe, saopštila je nemačka policija.Napadač je brzo uhapšen zahvaljujući vozaču "BMW" koji ga je pregazio dok je pokušao da pobegne sa mesta nesreće.

In Reutlingen: Mann tötet Frau mit Machete. #polizei #verbrechenhttps://t.co/0PoyY54BpV pic.twitter.com/VmbXsHezhL— BILD Stuttgart (@BILD_Stuttgart) July 24, 2016

Kako javlja Bild, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << muškarac je žrtve napao u blizini restorana u kome se prodaje kebab. Izvadio je mačetu i počeo da maše prema prolaznicima.

Prema nezvaničnim informacijama, ubijena žena radila je u restoranu ispred kojeg je stradala

Ženu je ubio, a zasad nije poznato koliko su teške povrede osoba koje je posekao mačetom.

#BREAKING: One dead and 2 injured after a man attacked people with a machete in #Reutlingen Germany pic.twitter.com/JTbRNcyzWX— Amichai Stein (@AmichaiStein1) July 24, 2016

Na mestu napada nalazio se veliki broj ljudi koji su počeli da beže u panici.

Nemačka policija je saopštila da je napadač delovao sam i da nema dokaza koji bi ukazivali na to da je imao saučesnike.

- Napadač je izgledao kao da je skroz sišao s uma. Protrčao je sa mačetom pored policijskih kola - izjavio je jedan očevidac za lokalne medije.

On otkriva da je "BMW" koji je prolazio ulicom, dok je ubica bežao od policije, uspeo da ga pregazi, pa je on ostao da leži potrbuške i nije se pomerao.

Policija je potvrdila da je napadač izbeglica iz Sirije, ali nisu saopštili njegovo ime.

Another pic showing the moment the attacker was arrested in #Reutlingen, 1 woman killed and two injured pic.twitter.com/XV1GguwGCy— Abraxas Spa (@AbraxasSpa) July 24, 2016

Podsetimo, napad se dogodio samo dva dana nakon što je ubijeno devetoro ljudi, a povređeno više od 30 u tržnom centru u pucnjavi u Minhenu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Novi napadu Nemačkoj: Manijak mačetom napadao ljude,ubio jednu ženu

Izvor: Vesti-online.com, 24.Jul.2016

Novi napad dogodio se u nedelju u Nemačkoj...Muškarac je mačetom napadao ljude po gradu Rojtlingenu. Ubio je jednu ženu, a dve osobe je povredio...Kako javlja Bild, napadač je navodno uhapšen...Druge informacije o napadu za sada nisu poznate.

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.