Novi Sad proslavlja Svetski dan Ratova zvezda

Izvor: Akter, 03.Maj.2015, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Sad proslavlja Svetski dan Ratova zvezda

Celokupna manifestacija proslave Svetskog dana Ratova zvezda biće humanitarnog karaktera

Novosadski ljubitelji filmskog serijala Ratovi zvezda (Star Wars) obeležiće u ponedeljak, 4. maja, Svetski dan tog fimskog ostvrenja nizom predavanja, izložbom i "Star

vors" žurkom, najavljeno je danas.

Tokom jednodnevne proslave biće održana predavanja na temu "Stare republike", "Proširenog univerzuma" i predavanje o svetskoj humanitarnoj organizaciji "501. legija".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << />
Kako je za agenciju Beta rekao jedan od organizatora Vladimir Jakšić, u skladu s predavanjem o organizaciji "501. legija", celokupna manifestacija proslave Svetskog dana Ratova zvezda biće humanitarnog karaktera.

"Sarađujemo sa organizacijom Transplant heroji, koji pomažu klincima kojima je potrebna transplatacija jetre, pa će humanitarna akcija biti posvećena ovoj temi", kazao je Jakšić.

Predavanja počinju u 16 časova u centru Lupus u Novom Sadu, nakon čega sledi i "Star vors" žurka, na kojoj posetioci mogu da očekuju tematsku muziku, koktele i celokupni ugođaj koji će priličiti završetku jednog takvog svetskog dana.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Zvezde "Ratova zvezda" izbliza (VIDEO)

Izvor: B92, 04.Maj.2015, 13:40

Ekipa filma “Star Wars: The Force Awakens” krasi naslovnu stranu novog broja magazina Vanity Fair, a danas se pojavio kratak snimak sa tog snimanja...Časopis Vanity Fair u nedelju je otkrio da će se na naslovnoj strani najnovijeg broja naći zvezde poslednjeg filma iz serijala “Ratovi zvezda”...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.