Nikad se nije šišala: Ima najdužu kosu u Šapcu i najveću čirokanu na svetu! (FOTO)

Izvor: 24sata, 23.Okt.2014, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikad se nije šišala: Ima najdužu kosu u Šapcu i najveću čirokanu na svetu! (FOTO)

"Nikada se nisam šišala, tačnije trinaest godina. Ne koristim nikakve preparate i zato mi je kosa toliko zdrava", kaže Katarina Džinović (13) iz Šapca, koja nosi titulu devojke sa najdužom kosom, a uskoro će ući i u Ginisovu knjigu rekorda zbog najveće čirokane na svetu, koju je napravio Nikola Kulezić (26).

- Kada sam slučajno saznao za apel da se finansijski pomogne Stefanu Đorđeviću (24) za novo srce, ja sam ubrzao pripreme i u roku od 7 dana je sve bilo spremno >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << za obaranje rekorda. Katarina ima najdužu kosu u Šapcu, pa smo odlučili da ona bude model - kaže Nikola.

Čirokana za Ginisa FOTO Ana

           Planiramo da pravimo najvišu frizuru na svetu

- Mi smo pokrenuli projekat da pravimo najvišu frizuru na svetu i ona bi trebalo da iznosi oko 5 metara visine. Prošle godine sam oborio rekord za najdužu nadograđenu kosu, imala je 820 metara i stala je na 40 metara kvadratnih - kaže Nikola.

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

Devojčica iz Šapca ima najveću "čirokanu" na svetu

Izvor: Blic, 23.Okt.2014

Katarina Džinović (13) iz Šapca nije se šišala od rođenja. Ona već ima titulu devojke s najdužom kosom, a uskoro će uži u Ginisovu knjigu rekorda sa najvećom “čirokanom”, piše 24.sata.rs...“Čirokanu” dugu metar i 20 centimetara napravio joj je frizer Nikola Kulezić, koji je želeo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.