Netanijahu proglasio pobedu nad Hamasom

Izvor: RTS, 27.Avg.2014, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Netanijahu proglasio pobedu nad Hamasom

Izraelski premijer Benjamin Netanijahu proglasio je pobedu u ratu protiv Hamasa u Gazi, navodeći da taj radikalni pokret ništa nije dobio u sporazumu o trajnom prekidu vatre.

Na konferenciji za novinare koju je prenosila nacionalna televizija, Benjamin Netanijahu je rekao da su Hamasu naneti veliki gubici tokom sedmonedeljnih borbi, prenosi Beta.

Dodao je da, prema sporazumu o prekidu vatre koji je juče stupio na snagu, Izrael nije prihvatio nijedan Hamasov >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << zahtev.

Više od 2.000 Palestinaca poginulo je u konfliktu, a u izraelskim bombaškim i artiljerijskim napadima uništene su hiljade zgrada.

Hamas je takođe proglasio pobedu u ratu protiv Izraela.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izrael: Pobedili smo Hamas

Izvor: B92, 27.Avg.2014

Izraelski premijer Benjamin Netanjahu proglasio je danas pobedu u ratu protiv Hamasa u Gazi...On je naveo da taj radikalni pokret ništa nije dobio u sporazumu o trajnom prekidu vatre...Na konferenciji za novinare koju je prenosila nacionalna televizija, Netanjahu je rekao da su Hamasu naneti veliki...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.