Nesreća u Bahreinu: Geler bombe pogodio automobil, povinula žena, ranjeno troje dece

Izvor: Blic, 01.Jul.2016, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nesreća u Bahreinu: Geler bombe pogodio automobil, povinula žena, ranjeno troje dece

Policija je saopštila danas da je jedna žena poginula, a troje dece je ranjeno kada je njihov automobil u većinskom šiitskom predgrađu prestonice Bahreina pogodio geler bombe.

Eksplozija se dogodila sinoć u predgrađu u kojem su česti nemiri među šiitima i pripadnicima policije, prenosi AFP.

U policijskom saopštenju koje je objavila zvanična novinska agencija BNA nisu dati nikakvi drugi detalji vezani za sinoćnu eksploziju.

U većini slučajeva >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << demonstranti bacaju molotovljeve koktele na policiju koja je raspoređena u šiitskim oblastima.

Kraljevina Bahrein se već godinama suočava sa nemirima, nakon velikih protesta koje su 2011. godine širom zemlje organizovali Šiiti, zahtevajući od sunitske monarhije veća politička prava.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.