Lažna uzbuna u Nemačkoj, iz kofera kuljao samo dim

Izvor: RTS, 27.Jul.2016, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lažna uzbuna u Nemačkoj, iz kofera kuljao samo dim

Bavarska policija negirala je navode medija o eksploziji kofera punog konzervi sa sprejom u blizini kancelarije za migrante u Cirndorfu, kod Nirnberga. Iz kofera je samo izlazio dim i nije bilo povređenih, navela je policija.
Bavarska radio-televizija objavila je ranije da je eksplodirao kofer u kome su se nalazile različite konzereve sa sprejom na oko 200 metara od centra.

Citirani su >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << navodi svedoka koji su tvrdili da su čuli snažni prasak i da je zapaljeni kofer pronađen u bašti.
U međuvremenu, bavarska policija na Tviteru je potvrdila da se dogodio incident, ali da nije bilo eksplozije i da nema opasnosti po građane.
Policija je objasnila da je reč o dimu koji je kuljao iz kofera u kome je su se nalazile konzerve sa sprejom.
"Tragamo za vlasnicima kofera, za koje se veruje da su muškarac 'mediteranskog izgleda' u srednjim tridesetim i žena od dvadesetak godina", dodala je policija. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nemačka policija: Nema eksplozije, nema povređenih

Izvor: Mondo, 27.Jul.2016

Nemačka policija demantovala je da se dogodila eksplozija u Cirndorfu kod Nirnberga u severnoj Bavarskoj. Mediji prvo javili da je eksplodirao kofer pun sprejeva...Suitcase explodes on road in #Zirndorf (Germany), supposedly close to a migration centre, no damage can be seen pic.twitter.com/4ilIYkezan..—...

Nastavak na Mondo...

Nemačka: Eksplozija ispred centra za migrante

Izvor: Vesti-online.com, 27.Jul.2016

U blizini centra za migrante u Cirndorfu, u blizini Nirnberga, odjeknula je eksplozija, javili su nemački mediji...Kako je javila Bavarska radiotelevizija, eksplodirao je kofer pun sprejeva, a prema prvim informacijama, nema povređenih. Eksplozija se dogodila na 200 metara od centra za prihvat izbeglica....

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.