Nemačka: U napadu ubijena žena, dvoje povređeno (VIDEO)

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Jul.2016, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemačka: U napadu ubijena žena, dvoje povređeno (VIDEO)

Nemačka policija uhapsila je muškarca koji je danas u nemačkom gradu Rojtlingenu mačetom ubio jednu ženu, a još dve osobe ranio, prenela je agencija Frans pres.

Policija u Rojtingenu saopštila da je napadač 21-godišnji tražilac azila iz Sirije.

Sirijac je, po navodima policije, "imao kraću raspravu sa ženom" i ubio je mačetom, a ranio je još jednu ženu i jednog muškarca, dok su motivi napada još nepoznati.

Napad je usledio u jeku napetosti >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << posle masakra u tržnom centru "Olimpija" u Minhenu, gde je 18-godišnji Nemac iranskog porekla vatrenim oružjem ubio devet i ranio 27 osoba.

Nemačku je pre nedelju dana potresao i napad 17-godišnjeg tražioca azila iz Avganistana, koji je u vozu u Bavarskoj sekirom i nožem ranio pet osoba, za šta je odgovornost preuzela Islamska država.

Policija: Nema indicija da je napad u Rojtlingenu teroristički

Nema indicija da je napad mačetom teroristički, saopštila je danas lokalna policija.

"Istraga za sada pokazuje da nema indicija da se radi o terorističkom napadu", navodi se u saopštenju policije u Rojtlingenu.

Kako se navodi, mladi napadač je "poznat policiji" i uhapšen je nekoliko minuta posle napada, u blizini mesta zločina.

Televizijska mreža NTV navela je da je u gradu neposredno posle incidenta zavladala panika, ali policija je saopštila da nema opasnosti za stanovnike Rojtlingena i okoline.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi napad u Nemačkoj: Prolaznike napao mačetom

Izvor: Radio 021, 24.Jul.2016

Nemačka policija saopštila je da nema dokaza da je napad mačetom, koji je na jugu zemlje izveo sirijski izbeglica, teroristički napad...Jedna žena je ubijena, a dve osobe su povređene, u novom napadu u Nemačkoj, kada je muškarac napao prolaznike mačetom. Incident se dogodio u gradu Rojtlingen...

Nastavak na Radio 021...

NOVI NAPAD U NEMAČKOJ Sirijac mačetom usmrtio ženu, dve osobe povređene

Izvor: Blic, 24.Jul.2016

Najmanje jedna osoba je ubijena, a dve su povređene kada je muškarac sa mačetom napao ljude u nemačkom mestu Rojtenlingen kod Štutgarta...BREAKING: Machete wielding man kills woman and injures two others in #Reutlingen Germany https://t.co/QauocDB2xa pic.twitter.com/VAOWU4WNA7..Motivi napada nisu...

Nastavak na Blic...

Napadač iz Nemačke bio zaljubljen u ženu koju je ubio?

Izvor: Vesti-online.com, 24.Jul.2016

Nemački mediji su javili da su napadač mačetom i ubijena žena bili bliski i radili u istom snek baru, pa se spekuliše da je možda u pitanju bio zločin iz strasti...BREAKING UPDATE: #German police confirmed the #Reutlingen stabber is a #Syrian migrant, recently entered the country pic.twitter.com/daYt7IUYJs—...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.