Nemačka: Hapšenje četiri osobe povezane sa islamistima

Izvor: Blic, 24.Maj.2017, 23:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemačka: Hapšenje četiri osobe povezane sa islamistima

Nemačka policija uhapsila je četiri osobe u Berlinu za koje se sumnja da su povezane sa islamistima, saopšteno je iz policije.

Iz berlinske policije saopšteno je da je u raciji uhapšeno devet krijumčara droge, od kojih se za četvoricu sumnja da pripadaju nasilnim islamistima.

U saopštenju se navodi da nijedan od njih nije bio umešan u teroristički napad u Mančesteru, u kojem su poginule 22 osobe.

U Berlinu su pojačane mere bezbednosti pred vikend, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << tokom kojeg se očekuje poseta bivšeg predsednika SAD Baraka Obame. Berlin će, takođe, biti domaćin finala kupa Nemačke u fudbalu, koje se igra u subotu, te se očekuje dolazak velikog broja posetilaca.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.