Nasukan kruzer na severu Norveške

Izvor: Vesti-online.com, 01.Nov.2014, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nasukan kruzer na severu Norveške

Kruzer registrovan na Bahamima sa preko 1.000 putnika nasukao se na severu Norveške, u vidokrugu keja gde je trebalo da pristane, javili su norveški spasioci.

Nema povređenih

 

Norveška služba spasavanja saopštila je da je nekim putnicima dozvoljeno da napuste brod "Marko Polo" koji se nasukao rano jutros kod arhipelaga Lofoten.

 

Norveški kapetan se nalazi na brodu a dva tegljača krenula su ka plovilu da probaju da ga oslobode.

 

Prema navodima norveških zvaničnika nema povređenih i nisu primećena oštećenja na brodu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Malo se nasukao kruzer na severu Norveške

Izvor: Mondo, 01.Nov.2014

Nije bilo povređenih kada se kruzer, registrovan na Bahamima, sa više od 1.000 putnika nasukao se na severu Norveške, u vidokrugu keja gde je trebalo da pristane, javili su norveški spasioci...Foto: Mondo Stefan Stojanović..Norveška služba spasavanja saopštila je da je nekim putnicima dozvoljeno...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.