Napad u Tunisu, 12 mrtvih

Izvor: VOA, 24.Nov.2015, 22:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napad u Tunisu, 12 mrtvih

Predsednik Tunisa Bežid Kaid Esebsi uveo je vanredno stanje u zemlji i policijski čas u prestonici Tunisu, nakon eksplozije bombe u autobusu koji je prevozio pripadnike tuniske predsedničke garde, javlja AP.

Najmanje 12 ljudi je poginulo u prestonici Tunisa kada je došlo do eksplozije kod autobusa koji je prevozio članove elitne predsedničke garde, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Eksplozija se dogodila u centru Tunisa u blizini ambasade Srbije, >> Pročitaj celu vest na sajtu VOA << ali kako prenose srpski mediji, među žrtvama nema srpskih državljana.

Tuniske bezbednosne službe i izvori bliski predsedniku kažu da je eksplozija bila napad, dodajući da nije odmah bilo jasno da li je uzrok bomba ili eksploziv koji je ispaljen na autobus.

Zasad niko nije preuzeo odgovornost za ovaj napad.

Nastavak na VOA...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Napad u vojnom autobusu u Tunisu - 14 mrtvih, uvedeno vanredno stanje

Izvor: Prva.rs, 24.Nov.2015

Nakon eksplozije predsednik Tunisa Bežid Kaid Esebsi uveo je vanredno stanje u zemlji i policijski čas u prestonici Tunisu.. Do eksplozije, koju je portparol tuniskog predsednika Moez Sinaui nazvao napadom, došlo je u centralnoj tuniskoj Aveniji Muhameda Petog, rekao je za AFP jedan zvaničnik...

Nastavak na Prva.rs...

Vanredno stanje i policijski čas u Tunisu

Izvor: Vesti-online.com, 24.Nov.2015

Predsednik Tunisa Bežid Kaid Esebsi uveo je vanredno stanje u zemlji i policijski čas u prestonici Tunisu, nakon eksplozije bombe u autobusu koji je prevozio pripadnike tuniske predsedničke garde, javlja AP...Do eksplozije bombe u autobusu najverovatnije je došlo tako što je bombaš detonirao bombu...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOA. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOA. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.