Nakon venčanja odleteli pravo u smrt

Izvor: Vesti-online.com, 20.Apr.2014, 23:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon venčanja odleteli pravo u smrt

Osam osoba je poginulo prilikom pada privatnog aviona u blizini meksičkog grada Saltilo, saopštila je lokalna policija.

Tragediaj koja je odnela 8 života (Foto: Ilustracija) 

 

Prema rečima šefa spasilačke službe Franciska Kontrerasa, avion je,najverovatnije zbog guste magle, prilikom sletanja na lokalni aerodrom udario u krov jednog skladišta.

 

Od udarca se zapalio, a kada je pao na zemlju avion je eksplodirao i delovi su >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << se razleteli u prečniku od 400 metara.

 

Niko nije preživeo nesreću, a u avionu su, pored dvojice pilota, bila dva danas venčana para, maloletno dete jednog para i jedna žena.

 

Vatrogascima je bilo potrebno sat vremena da ugase požar, a spasioci i lekari sada pokušavaju da pronađu delove tela poginulih putnika.

 

Uzrok pada aviona za sada nije poznat, a Kontreras smatra da je pilot zbog guste magle izgubio orijentaciju i udario u zgradu, prenosi AP.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.