Najmanje 13 žrtava u odronu zemljišta u Karačiju

Izvor: Blic, 13.Okt.2015, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najmanje 13 žrtava u odronu zemljišta u Karačiju

Najmanje 13 osoba, od kojih sedmoro dece i tri žene, poginulo je rano jutros u odronu zemljišta u gradu Karačiju na jugu Pakistana, javile su agencije.

Zemljište se odronilo u istočnom rejonu Gulistan Džavhar, gde su na brdovitom terenu bile podignute trošne kolibe, naveo je AFP. Nesreća se desila par sati posle ponoći.

RIA Novosti navodi da se zemljište sručilo na tri kolibe i da su, prema izjavama predstavnika lokalnih vlasti, žrtve iz jedne porodice koja se u tom rejonu nastanila pre tri dana.

Spasilačke ekipe nastavljaju sa pretragom terena, navode agencije.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pakistan: Najmanje 13 mrtvih u odronu kamenja

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 13.Okt.2015

Najmanje  13 osoba, među kojima sedmero djece, smrtno je stradalo pošto su se na njihove slamnate kolibe srušile stijene s obližnjeg brda u Karačiju, na jugu Pakistana, objavila je policija...Žrtve je ujutro u snu iznenadio pad kamenih gromada u njihovoj četvrti Gulistan Džohar, na istoku tog...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.