NI-SMRT-NIJE-MOGLA-DA-IH-RASTAVI-Ovo-dvoje-zaljubljenih-drze-se-za-ruke-vec-1000-godina-

Izvor: medio.rs, 18.Sep.2014, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NI-SMRT-NIJE-MOGLA-DA-IH-RASTAVI-Ovo-dvoje-zaljubljenih-drze-se-za-ruke-vec-1000-godina-

Arheolozi su iskopali dvoje drevnih stanovnika Velike Britanije koji predstavljaju dokaz da večna ljubav postoji

U jednoj drevnoj, davno napuštenoj kapelici arheolozi Lester univerzitetapronašli su grobnicu u kojoj, jedno pored drugog, leže kosti muškarca i žene koji se drže za ruke!

Nije baš sasvim jasno koja je njihova priča i ne zna se da li su preminuli u usto vreme. Postoji sumnja da su bili skitnice, kradljivci ili oboleli od neke neizlečive zarazne >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << bolesti, jer nisu sahranjeni na obližnjem groblju, kao ostatak stanovništva koje je živelo u to doba. Ono što se zna jeste da su najverovatnije bili vršnjaci.

Foto: ULAS

Takođe, nije jasno da li su bili venčani ili je u pitanju neka tragična romantična priča o nesrećnom paru. Sve u svemu, ako nisu mogli da budu srećni zajedno za života, smrt im je donela večnu ljubav!

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.