NEMAJU TRAGOVE KRVI Finci prodaju GENOCIDNE SRPSKE JAKNE (FOTO)

Izvor: Blic, 23.Apr.2017, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"NEMAJU TRAGOVE KRVI" Finci prodaju "GENOCIDNE SRPSKE JAKNE" (FOTO)

Na finskom sajtu "Varusteleka", specijalizovanom za prodaju vojne opreme, osvanuo je krajnje bizaran proizvod.

Naime, pod kategorijom terenske jakne pojavio se proizvod "JNA GENOCIDNA PARKA" koji se prodaje po ceni od 19,99 evra, a autori oglasa dodaju da se najverovatnije radi o "preostalim srpskim zalihama".

U samom opisu proizvoda piše da je u pitanju "stara, maslinasto zelena parka, zloglasna po sukobima na Balkanu devedesetih godina, koju su nosile sve zaraćene >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << strane". Ipak, za ovu su procenili da je preostala iz srpskih zaliha.

Dalje u opisu stoji od kog je materijala napravljena, te da je pogodna za temperature "nešto malo ispod nule" sa više slojeva garderobe ispod.

- Korišćene su, ali su očuvale oblik. Nema tragova krvi niti izderotina. Na nekim nedostaju dugmići - piše na ovom sajtu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Finci prodaju "genocidne srpske jakne"

Izvor: Vesti-online.com, 23.Apr.2017

Na finskom sajtu "Varusteleka", specijalizovanom za prodaju vojne opreme, osvanuo je krajnje bizaran proizvod...Naime, pod kategorijom terenske jakne pojavio se proizvod "JNA genocidna parka" koji se prodaje po ceni od 19,99 evra, a autori oglasa dodaju da se najverovatnije radi o "preostalim srpskim...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.