NE DAJ SE, LEGENDO! SAMO HRABRO! Nikola posvetio pesmu Zvonku Milojeviću, a svako ko je čuje će se naježiti (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 26.Feb.2017, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE DAJ SE, LEGENDO! SAMO HRABRO! Nikola posvetio pesmu Zvonku Milojeviću, a svako ko je čuje će se naježiti (VIDEO)

U prošloj emisiji takmičenja "Ja ima talenat" imali smo priliku da vidimo nastup momka koji se zove Nikola Stanoev. On se žiriju predstavio hip-hop pesmom koju je posvetio legendarnom golmanu Zvonku Milojeviću, koji je imao tešku saobraćajnu nezgodu pre nekoliko godina i koji se još uvek oporavlja.

- Ova pesma posvećena je čoveku koji je pobedio sve lekarske dijagnoze. I ova pesma je tu da spaja i nije tu da deli. Idemo - rekao je Nikola pred početak nastupa i krenuo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<
Žiri i ceo studio je bio očaran.

- Mene si rasplakao. Gledala sam jednu emisiju s njim i isto sam tako plakala i svaka ti čast - iskrena je Ana Nikolić, koja ga je pitala zašto mu je baš Zvonko Milojević inspiracija:

- Pročitao sam u medijima da je plakao kada je čuo pesmu, ali on je meni večita inspiracija zato što ova pesma nije posvećena samo njemu, već svim ljudima koji imaju neki nedostatak koji leče velikim srcem. To je ono što je zaista ključno - rekao je Nikola Stanov.

Pogledajte njegov nastup:



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.