NAPAD U ŠKOLI: Pucnjava u gimnaziji u Kelnu, specijalci evakuisali đake

Izvor: Kurir, 20.Okt.2014, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAPAD U ŠKOLI: Pucnjava u gimnaziji u Kelnu, specijalci evakuisali đake

Iako policija još nije potvrdila infomacije o pucnjavi, mediji javljaju da je u zgradi možda naoružani učenik

BERLIN - U jednoj gimnaziji u Kelnu danas su se čuli pucnjevi, a policija je evakusala školsku zgradu, javljaju nemački mediji i navode da se traga za jednim neobrijanim, tridesetogodišnjim čovekom u crnoj kožnoj jakni.

Nemačka je osetljiva na ovakve situacije, koje se mogu pretvoriti u krvoproliće, naročito od masakra u gimnaziji Gutenberg u Erfurtu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << koji je pre desetak godina počinio bivši đak te škole, kada je ubio 16 osoba - đaka, nastavnika, sekrataricu i policijaca.

Premda policija još nije potvrdila infomacije o pucnjavi u gimnaziji u Kelnu, mediji javljaju da postoje indicije da se u zgradi gimnaziji nalazi, takođe, naoružani učenik.

U razrešenju ovog slučaja angažovana je jedna specijalna jedinica nemačke policije, koja i iz vazduha dobija tehničku podršku.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.