NAJSKANDALOZNIJI BRAK EVROPE Ruski oligarh se oženio manekenkom s kojom je u vezi otkako je bila DETE

Izvor: Blic, 29.Jul.2016, 06:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJSKANDALOZNIJI BRAK EVROPE Ruski oligarh se oženio manekenkom s kojom je u vezi otkako je bila DETE

Valentin Ivanov (55) jedan od najviših menadžera kompanije "Lukoil" u Singapuru oženio se 18-godišnjom manekenkom Jelizavetom Adamenko.

Ivanov, ruski oligarh, u vezi je sa Jelizavetom otkako je imala 14 godina, a venčali su se u zamku u Francuskoj, prenosi britanski "Daily mail".

Glamurozna ceremonija venčanja održana je u zamku “Sent Žane” na Azurnoj obali pre oko šest nedelja.

Oni žive u Singapuru, gde je kao i u Rusiji granica zakonitog pristanka na seksualne odnose >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << 16 godina, prenosi ruski “Prospekt Mira”.

Međutim, nema dokaza da su njih dvoje imali nezakonite odnose dok je bila mlađa.

Instagram profil supruge Ivanova pun je fotografija nje same kako uživa u luksuzu.

Slikala se u skupim automobilima, sa kesama punim odeće poznatih modnih kreatora, a pohvalila se i prstenom sa ogromnim dijamantom.

Jelizaveta je kritikovala one koji tvrde da je sponzoruša.

“Ljudi bi trebalo da budu zreliji i pametniji. Ako mislite da su sve manekenke dr**e, trebalo bi da pogledate u rečnik. Zašto je mlada osoba koja se druži sa nekim dosta starijim automatski ku**a, a stariji čovek sponzor?, napisala je Jelizaveta Adamenko na društvenim medijima.

Sa njenog profila su međutim, ubrzo izbrisane fotografije sa venčanja.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

BOGATI RUS OŽENIO 37 GODINA MLAĐU MANEKENKU: Njihova veza bila je na ivici pedofilije, nju optuživali da je “laka” (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 29.Jul.2016

Foto: Instagram/lizaadamenko..Valentin Ivanov (55) jedan od menadžera kompanije "Lukoil" u Singapuru, oženio se 18-godišnjom manekenkom Jelisavetom Adamenko. On je sa tinejdžerkom u vezi od njene 14. godine, ali su sačekali da devojka postane punoletna kako bi se venčali...Glamurozna ceremonija...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.