NAGRADILA JE SUDBINA: Radila je na deponiji, a sada je model zahvaljujići ovom dobrom delu!

Izvor: Kurir, 25.Maj.2015, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAGRADILA JE SUDBINA: Radila je na deponiji, a sada je model zahvaljujići ovom dobrom delu!

Ana dos Santos Kruz radila je deset sati dnevno na sortiranju smeća na deponiji u Baretosu, blizu Sao Paula. Međutim, sada radi kao model, nakon što je vratila 72.000 evra koje su u lokalnoj bolnici slučajno bacili u smeće.

Samohrana 23-godišnja majka, koja se borila kako bi podizala trogodišnjeg sina, radila je posao na deponiji četiri meseca, kada je u plastičnoj vrećici pronašla omotnicu, a unutra više od 72.000 evra u čekovima, za koje je otkrila da su donacije za Bolnicu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << za borbu protiv raka.

Sutradan je Ana otišla u bolnicu kako bi čekove lično predala direktoru.

"Nikada nisam razmišljala o zadržavanju nijednog od tih čekova. Bolničkim pacijentima su potrebniji više nego meni", rekla je za lokalnu televiziju.

Njen nesebični čin podstakao je trgovinski centar da pozove Anu da glumi u njihovoj televizijskoj reklami i da se pojavi na bilbordima u gradu.

Ana je takođe krenula u večernju školu kako bi završila obrazovanje, a dobila je i više ponuda za snimanje nakon što ju je preuzela lokalna modna agencija.

"Moji se snovi ostvaruju. Moj sin kaže da izgledam lepo i drago mu je kad ugleda moju sliku na ulici. Ovo je definitivno to što želim raditi u životu", kaže poštena crnka.

"Zaradila bih gotovo ništa i to je bio vrlo teški posao. Pravo da vam kažem, to je muški posao. Žene ga rade samo u krajnjoj nuždi. Bila sam jedina žena tamo. Verujem da stvari sada idu na bolje. Moj san je da imam kuću, jednu sobu za mene i jednu za sina", navodi Ana.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LEKCIJA IZ POŠTENJA: Radila na deponiji da prehrani bebu, našla 72.000 evra, evo šta se dogodilo

Izvor: Kurir, 26.Maj.2015, 09:41

Ana dos Santos Kruz radila je deset sati dnevno na sortiranju smeća na deponiji u Baretosu, blizu Sao Paula. Ali, sada već bivša "đubretarka" trenutno radi kao model, nakon što je vratila 72.000 evra koje su u lokalnoj bolnici slučajno bacili u smeće...Samohrana 23-godišnja majka, koja se borila...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.