Izvor: Blic, 26.Avg.2016, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarac osuđen na 40 godina zatvora jer je polio usnule mladiće ključalom vodom

Martin Blekvel (48) je u sredu osuđen na četrdeset godina zatvora zbog toga što je u gradu Koledž Park u Džordžiji dvojicu mladića polio ključalom vodom dok su spavali.

On je 12. februara u gluvo doba noći pristavio lonac vode, sačekao da ona proključa i polio sina svoje devojke i njegovog dečka dok su spavali.

Dvojica mladića, Antoni Guden (23) i Markez Tolbert (21) su u agoniji izbačeni iz kuće i išli su od vrata do vrata kroz komšiluk moleći za pomoć.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Pretrpeli su opekotine po rukama, licu i vratu, a Guden je zbog ozbiljnosti povreda bio u komi.

"Trčali smo kroz dvorišta. Goreli smo. Telo me je peklo. Nisam mogao da razmišljam od bola. Bol ti ne da da spavaš, ne prestaje. Ni na trenutak ne umine. Tu je. Stalno je tu", rekao je Tolbert.

Osuđeni je kao motiv napada naveo to što se osetio uvređenim jer je zatekao mladiće u toku seksualnog čina. Sudija nije imala razumevanja za ovaj izgovor.

"Potrebno je mnogo vremena da lonac pun vode provri. Imali ste toliko mnogo vremena da odustanete i poslušate zdrav razum. Niste to uradili. Vaš postupak je bio vođen željom da naudite", rekao je sudija Henri Njukirk i osudio Blekvela krivim po svih osam tačaka optužnice.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.