Možda ih ne vole, ali im rado gledaju fotke

Izvor: 24sata, 27.Avg.2014, 01:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Možda ih ne vole, ali im rado gledaju fotke

Dok mnogi od nas štede cele godine da bi otišli na letovanje van sezone, deca milionera uživaju na jahtama uz šampanjac i poslugu koja im je na raspolaganju 24 sata dnevno. Rukovodeći se stavom “ako nije na društvenoj mreži, nije se ni dogodilo”, oni fotografije na kojima se rasipaju novcem objavljuju na Instagramu.

BAHATO - Blog “Rich Kids Of Instagram” (bogati klinci Instagrama) prikupio je sve ovakve slike na jednom mestu. Za najimućnije korisnike Instagrama ništa >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << nije previše kič, pa čak ni zlatni satovi optočeni “Svarovski” kristalima. Jedan bogati klinac okačio je fotografiju osam skupocenih satova, uz komentar: “Vraćam se u Kuvajt s mojim bebicama”. Drugi se pohvalio bocom “dom perinjon” šampanjca koja se otvara samo uz bele rukavice, a nadmašio ga je mladić koji je pozirao sa ogromnom flašom penušavog pića. Vinsent Leman iz Ciriha pohvalio se “mercedesom” a Trevis Kip iz Sauthemptona pokazao je svima da uz mnogo novca dolaze i lepe žene. On je zabeležio trenutak kad je jednoj devojci sipao vino u usta, dok je plivala u njegovom bazenu.

- Neki ih vole, neki ih mrze, ali svi rado gledaju njihove slike, bilo da ih vide kao inspiraciju ili kao primer za pohlepu i razmaženost - kaže Amerikanka Maja Sloun, koja je njihove životne priče pretočila u knjigu. Ovim klincima nije problem da za dan potroše na stotine dolara samo na vodu, niti da iznenade prijatelje tako što će sleteti helikopterom na privatni teniski teren, kako bi im se pridružili u meču.

Nastavak na 24sata...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.