Momci, evo kako da smuvate ribu u gradu!

Izvor: Telegraf.rs, 01.Okt.2014, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Momci, evo kako da smuvate ribu u gradu!

Verovatno vam se mnogo puta desilo da izađete u grad s društvom, spremni da "upecate nešto", a sve se završi s par traljavih pokušaja. Možda mislite da je nepotrebno, ali dobra strategija sigurno pomaže

Subota uveče, nebo bez oblaka i pun grad lepih devojaka. Samo matorci planiraju odlazak u krevet. Svi ostali razmišljaju kuda će večeras, kakav će provod biti, hoće li imati sreće da upoznaju onu pravu, ili bar neku koja malo liči na nju. Zbrka u glavi i alkohol u >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << krvi… hmm… nije baš dobitna kombinacija. Evo kako da svoje “zločeste” namere ipak sprovedete u delo.

POJEDITE NEŠTO

Sigurno ste se pre izlaska već malo “zagrejali”. Ako nešto ne ubacite u stomak što pre, vaš entuzijazam će se brzo udaviti u alkoholu. Zato pravac Aberdareva bb, u Burger Restaurant Hot Good koji pravi fenomenalne horse burgere sa gorgonzola sosom, od čistog konjskog mesa. Hot Good pre hot dejta, prava kombinacija!

Foto: Promo

GLAVU GORE

Čuli ste za žensku intuiciju. E pa, ona stvarno postoji. Ako nemate samopouzdanja foliranje neće pomoći. Žene će vas brzo prozreti i “ode mast u propast”. Zato morate delovati zaista ubedljivo. Dame su možda padale na lovačke priče početkom prošlog veka, ali danas će vam biti potrebno više od toga. Mnogo više će vam pomoći da ispravite leđa i ne pokazujete previše interesovanja ni za šta. To će ostaviti utisak da imate samopouzdanja i da ste potencijalna prilika.

Foto: Foter.com

MORATE ZNATI ŠTA RADITE

Nije dovoljno da samo delujete privlačno! Svaki početak je težak, pogotovo kad je muvanje u pitanju. Prvi utisak je najznačajniji i, zato, oprezno. Ako ste već uspeli da je zainteresujete, ne bi bilo lepo da ta prilika propadne zbog toga što niste dobro protumačili signale. Iako ne postoji potpuno siguran znak da vam je dala zeleno svetlo (žene često ni same nisu sigurne u to), najsigurniji znak koji možete primetiti jeste da vam pažljivo promatra lice dok pričate.

Foto-ilustracija: FreeDigitalPhotos/photostock

IGRANJE ULOGA

Žena koja je zainteresovana za vas nastupiće prema vama iz određene uloge, koje često ni sama nije svesna. U okviru te uloge, ona vas može testirati da li ste spremni da odigrate ulogu koja je kompatibilna njenoj. Takvi testovi takođe su dobar znak da imate šanse. Najbolje je već imati spremnu ulogu za muško ženske odnose, i nastupiti dominantno, ali opušteno. U svojoj ulozi treba da se osećate udobno, a bilo bi dobro i da bude fleksibilna, kako biste ostavili prostor za manevrisanje po potrebi.

Ukoliko se odvije takva jedna mini-drama u komunikaciji, već ste prešli pola puta do ostvarenja cilja. U glavnoj ste ulozi, a ostalo je na vama.

Foto-ilustracija: Profimedia

ŠTA NA KRAJU

Pretpostavićemo da niste naišli na jednu od onih devojaka koja bi već to prvo veče otišla s vama kući. Treba biti zadovoljan i ako samo uspete da razmenite telefone. Svakako je pozovite na klopu pre rastanka. Tu, odmah iza ugla, u Aberdarevoj bb, nalazi se Hot Good i konjske kobasice kojima je nemoguće odoleti.

Foto: Promo

I pošaljite joj poruku odmah posle rastanka, time ćete joj dati znak da će se komunikacija nastaviti.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.