Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Feb.2016, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladi Palestinac ubijen u sukobu kraj Hebrona

Šesnaestogodišnji Palestinac poginuo je danas u sukobima s izraelskim snagama na jugu Zapadne obale, saopštili su palestinski zdravstveni zvaničnici.

Palestinsko Ministarstvo zdravlja je identifikovalo poginulog 16-godišnjaka kao Omara Džavabre iz izbegličkog logora Al-Arub kraj Hebrona.

Izraelska vojska je saopštila da je pucano na Palestinca koji je bacao kamenice na izraelska vozila na putu u blizini logora.

Od sredine septembra, u skoro svakodnevnim >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << palestinskim napadima, uglavnom nožem, na izraelske civile i pripadnike bezbednosnih snaga širom Izraela i Zapadne obale, poginulo je 27 Izraealaca.

Najmanje 156 Palestinaca, uključujući 110 onih za koje Izrael tvrdi da su napadači, za to vreme je ubijeno u izraelskoj vatri. Ostali su poginuli u sukobima s palestinskim snagama.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Palestinac ubijen u sukobu sa izraelskim snagama

Izvor: B92, 10.Feb.2016

Jerusalim -- Šesnaestogodišnji Palestinac poginuo je u sukobima s izraelskim snagama na jugu Zapadne obale, saopštili su palestinski zdravstveni zvaničnici...Palestinsko Ministarstvo zdravlja je identifikovalo poginulog 16-godišnjaka kao Omara Džavabre iz izbegličkog logora Al-Arub kraj Hebrona...Izraelska...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.