Izvor: Blic, 20.Avg.2016, 07:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Misterija Oblasti 51: U ovu američku bazu svaki dan sleću avioni, ali NIKO NE ZNA šta prevoze

Oblast 51, najtajnija vojna baza SAD, okružena je još jednom misterijom.

U bazu u Nevadi svakodnevno sleću putnički avioni tipa "boing 737".

Beli avioni sa crvenom štraftom bez ikakvog logoa iz aerodroma u Las Vegasu uvek idu na samo jedno mestu – u Oblast 51.

Nije moguće kupiti karte za letove na ovoj liniji, niti je na aerodromu u Las Vegasu moguće dobiti podatke o ovim letovima.

Baza je nastala je 1955. godine. To je visoko čuvana baza >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za ispitivanje aviona i novih oružja. Zbog te visoke tajnosti došlo se i do sumnje da se ovde vrše ispitivanja nad vanzemaljskim letelicama i bićima.

Nije ni čudo što sve u vezi sa njom izaziva brojne teorije zavere.

Postoje neke pojedinačne izjave i različita viđenja čudnih pojava u okolini baze. Približavanja bazi su dokazala da je baza još uvek aktivna.

Postojanje baze je vojska priznala tek 2005. godine.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

MISTERIJA OBLASTI 51: Avion sa 737 putnika svakodnevno leti u tajnu američku bazu, niko ne zna zašto

Izvor: Kurir, 20.Avg.2016

...Avioni nove kompanije "Dženet" sa crvenom štraftom bez ikakvog logoa iz aerodroma u Las Vegasu svakodnevno idu na samo jedno mesto – u Oblast 51..Za ovaj let nije moguće kupiti karte, niti je na aerodromu u Las Vegasu moguće dobiti podatke o ovim letovima, a putnici koji svakodnevno lete ovom...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.