Mislili ste da se vi blamirate kad popijete? Pogledajte ove ljude

Izvor: 24sata, 21.Dec.2014, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mislili ste da se vi blamirate kad popijete? Pogledajte ove ljude

Velika Britanija se danas oporavlja od "ludog petka". Petak pre Božića je u ovoj zemlji već tradicionalno rezervisan za divlje žurke i galone alkohola, a prizori sa ulica deluju kao scene iz horor filma.

Božić je u Engleskoj počeo da se slavi sinoć. Dok je 25. decembar rezervisan za porodična okupljanja, petak pre praznika je već godinama omiljen dan za izlazak mladih Engleza.

Pijani bauljali po ulicama | Foto: Profimedia

 Kada pogledate fotke, neće >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << vam baš biti najjasnije zašto je tako, s obzirom da se većina “partijanera” danas sigurno ne seća šta se sinoć dešavalo, ali ih sasvim sigurno boli svaka koščica u telu.

Pijani bauljali po ulicama | Foto: Profimedia

Bilo je i onih kojima je bilo stvarno loše | Foto: Profimedia

Ovaj muškarac je usled pijanstva pao i povredio glavu udarivši o pločnik| Foto: Profimedia

Prošle godine prodaja alkoholnih pića je ove večeri porasla za 114 odsto u odnosu na sve druge vikende u toku godine.

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

AU, KAKAV BLAM: Pogledajte kako izgledaju devojke koje su se odvalile od alkohola (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 21.Dec.2014

Doterane devojke koje puze po ulici, muškarci koji su posle pijanstva završili na pločniku sa ozbiljnim povredama usled pada, mučnina i blamovi - to je prava slika "ludog petka" u Engleskoj..Božić je u Engleskoj počeo da se slavi sinoć. Dok je 25. decembar rezervisan za porodična okupljanja,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.