Mis Libana OSTALA BEZ TITULE zbog posete Izraelu

Izvor: Blic, 24.Avg.2017, 10:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mis Libana OSTALA BEZ TITULE zbog posete Izraelu

Libanka koja živi u Švedskoj ostala je bez krune kraljice lepote pošto su organizatori nadmetanja za Mis Libana emigrantkinja otkrili da je posetila Izrael prošle godine.

Amanda Hana osvojila je tu titulu Mis, ali je je prošlogodišnja školska ekskurzija u Izrael sa švedskim pasošem koštala tutule.

Odluku o tome doneo je libanski ministar turizma jer poseta Izraelu predstavlja kršenje libanskih zakona. U Libanu se svaki kontakt s Izraelcima smatra nelegalnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i oni koji prekrše zakon rizikuju da budu osuđeni na zatvorsku kaznu.

Izrael se smatra neprijateljskom zemljom i putovanja u nju su zabranjena Libancima, a takođe i dolazak Izraelaca u Liban.

Nakon putovanja u Izrael Hana je napisala na svom Fejsbuk nalogu: "Ispostavilo se da sam pogrešila", aludirajući na ranije prepostavke o jevrejskoj državi.

"Bio je to divan izlet i ja sam izuzetno srećna što sam učestvovala", dodala je Hana, ocenivši da je nedelja provedena u Izraelu bila jedna od najboljih u njenom životu.

Ovo nije prvi put da se libanska učesnica nadmetanja za kraljicu lepote našla u nevolji zbog veza s Izraelom. Januara 2015. godine Mis Libana je skoro izgubila krunu nakon što se fotografisala sa Mis Izrael.

Izraelka je tu fotografiju objavila na svom Instagram nalogu, a Libanka se branila optuživši je da ju je naterala da se fotografiše u poslednjem trenutku bez njenog pristanka.

Liban je čak zabranio i film "Čudesna žena" jer je glavna glumica Izraelka koja je služila izraelsku vojsku.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Misica ostala bez titule!

Izvor: Mondo, 24.Avg.2017

Libanka koja živi u Švedskoj ostala je bez krune kraljice lepote pošto su organizatori nadmetanja za Mis Libana emigrantkinja otkrili da je posetila Izrael prošle godine, piše britanski Indipendent...Foto: youtube/screenshot..Amanda Hana osvojila je tu titulu Mis, ali je je prošlogodišnja školska...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.