Ministarka skočila u more da vidi kako je izbeglicama

Izvor: N1 televizija, 22.Apr.2016, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministarka skočila u more da vidi kako je izbeglicama

Norveška ministarka Silvi Listag izazvala je buru kritika nakon što je odlučila da iz čamca za spasavanje skoči u Egejsko more.

Kako je navela, ovim potezom je želela da "bolje sagleda situaciju iz perspektive humanitaraca i izbeglica", ali je naišla na negodovanje javnosti.

Mnogi korisnici društvenih mreža ismevali su njen skok rekavši da je to samo loš marketinški trik.

Ministarka je posetila grčko ostrvo Lezbos, obukla odelo za plutanje na vodi, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << skočila i nekoliko minuta provela plutajući.

Istovremeno, policija na Lezbosu čamcima vraća izbeglice u Tursku, a više od 760 njih se utopilo u pokušajima da se domognu Grčke i Italije.

Izvor: YouTube

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.