Meksiko, sud oslobodio šefa mafije

Izvor: RTS, 02.Jul.2015, 00:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Meksiko, sud oslobodio šefa mafije

Sudija u Meksiku oslobodio je drugog po komandnoj liniji najnasilnijeg narko kartela u Meksiku, u saveznoj državi Halisko, zbog nedostatka dokaza.
Savezni savez sudstva u Meksiku saopštio je da sudija nije našao dovoljno dokaza zbog čega je odlučeno da Ruben Ozegara Gonzales, sin šefa mafije, bude pušten iz pritvora, prenosi Beta.

Sudija je naveo da je policija ušla u Gonzalesovu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kuću bez naloga i da osumnjičeni nije odmah priveden pred istražnog sudiju niti mu je omogućeno da zove advokata.
Gonzales, koji ima dvojno, meksičko i američko državljanstvo, uhapšen je 23. juna zbog sumnje posedovanja oružja i organizovanog kriminala.
Bio je ranije uhapšen i u pritvoru godinu dana po sličnoj optužnici ali je oslobođen bez jasnog obrazloženja.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.