Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Apr.2016, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Meksička policija uhapsila 73 čoveka posle razbijanja protesta

Meksička policija uhapsila je danas 73 čoveka pošto je rasturila protest taksista koji su blokirali auto-put od grada Meksika do Akapulka.

Šef policije u državi Gveraro Pedro Almasan rekao je da je policija pronašla pet automatskih puški i kesu s kokainom u vozilima koje su ostavili demonstranti.

Almasan je rekao da su četiri federalna policajca povređena u današnjim sukobima s demonstrantima.

Demonstranti iz države Gverero tražili su povećanje >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << bezbednosnih mera u svojim mestima koja su zahvaćena nasiljem.

Neki stanovnici iz tih planinskih mesta su, takođe, tražili da vlada prekine zaprašivanje polja opijmskog maka kojih ima dosta u tom regionu. Lokalni mediji navode da herbicidi zagađuju reke.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Protest taksista - puške, kesa s kokainom, uhapšeno 73

Izvor: B92, 30.Apr.2016, 00:11

Meksiko -- Meksička policija uhapsila je 73 ljudi nakon što je rasturila protest taksista koji su blokirali auto-put od grada Meksiko Sitija do Akapulka...Šef policije u državi Gveraro Pedro Almasan rekao je da je policija pronašla pet automatskih puški i kesu s kokainom u vozilima koje su ostavili...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.