Medved usmrtio 16-godišnjeg dečaka

Izvor: BKTV News, 19.Jun.2017, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Medved usmrtio 16-godišnjeg dečaka

Mrki medved usmrtio je 16-godišnjeg dečaka tokom trke u planinskom području na Aljasci, saopštile su danas lokalne vlasti. Identitet žrtve još uvek nije saopšten.

Dečak je prešao pola staze kad je poslao SMS poruku da ga juri medved. Spasioci koji su krenuli u potragu našli su samo ostatke dečaka.

Sunday World Black bear kills teen running in race in Alaska https://t.co/CA9jy2Vn7B pic.twitter.com/ugyH8EE1OO

Rendžeri su pucali na medveda i pogodili ga, ali je životinja uspela da pobegne.

Black bear kills 16-year-old boy during race in Alaska https://t.co/QK1BJkrqSV pic.twitter.com/bp7FtqqLWA
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Medved se uključio u trku i ubio trkača

Izvor: Mondo, 19.Jun.2017

Crni medved ubio je danas 16-godišnjaka koji se takmičio u trci na Aljasci, saopštile su lokalne vlasti...Foto: youtube/screenshot..Televizijska stanica iz Enkoridža "KTUU" javlja da je mladić, čiji identiet još uvek nije poznat, bio učesnik juniorske divizije Robert Spar memorijalne brdske trke...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.