Matić: Ozbiljno do kraja sezone

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Maj.2015, 04:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Matić: Ozbiljno do kraja sezone

Fudbaler Čelsija Nemanja Matić rekao je da se ekipa neće opustiti do kraja prvenstva, iako je prošle nedelje obezbedila titulu u Premijer ligi.

"Bićemo spremni za sve utakmice do kraja sezone. Ne sme da dođe do opuštanja. Naravno, nemamo više pritisak da moramo da osvojimo ligu, prvi smo bez obzira na sve, ali odigraćemo ozbiljno i pokušaćemo da uživamo u utakmicama koje su nam preostale", rekao je Matić za zvanični sajt kluba.

Čelsi je titulu obezbedio >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prethodnog vikenda, kada su na svom terenu savladali Kristal Palas sa 1:0.

"Ove sezone smo uradili sjajan posao i želimo to da prikažemo do kraja", dodao je Matić.

Vezni fudbaler "plavaca" Sesk Fabregas je tek u devetoj sezoni u Premijer ligi, a prvoj u Čelsiju, došao do titule prvaka Engleske.

"Veoma sam ponosan i srećan što smo osvojili titulu. Posle toliko godina osvojiti Premijer ligu... Osećaj je fantastičan. Cela ekipa je ponosna i ne možemo da dočekamo sledeću sezonu", zaključio je Fabregas.

Čelsi će predstojećeg vikenda dočekati Liverpul u utakmici 36. kola Premijer lige.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Subotić se nada plasmanu u Ligu Evropa

Izvor: RTS, 07.Maj.2015

Fudbaler Borusije iz Dortmunda Neven Subotić rekao je da se nada da će njegova ekipa uspeti da se plasira u Ligu Evropa sledeće sezone. . .Borusija iz Dortmunda je loše počela prvenstvo, dugo je bila u donjem delu tabele,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.