Malme, pucnjava u šoping-centru, jedan muškarac povređen

Izvor: RTS, 26.Jul.2016, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Malme, pucnjava u šoping-centru, jedan muškarac povređen

Jedan muškarac pogođen iz vatrenog oružja u šoping-centru u Malmeu, u kvartu u kom većinom žive migranti. Policija kordonom zatvorila tu zonu, prenose tamošnji mediji. Pucnjava nema veze sa nasiljem islamista nedavno viđenim u drugim delovima Evrope, saopštila je policija.
Regionalni list Sidsvenskan objavio je da se napad dogodio u popodnevnim satima i da je čovek prevezen u bolnicu. Još >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nije poznato koliko je teško povređen.
"Ovde je potpuna zbrka, jedan čovek je pogođen, verovatno u nogu", rekla je predstavnica policije Lota Svenson, navodi švedsko izdanje sajta Lokal.
Dodala je da je istraga u toku i da policija razgovara sa očevicima, a da se područje pretražuje i sa psima u slučaju da ima još oružja ili potencijalnih napadača.
Malme je često na naslovnom stranama zbog oružanih napada, od kojih su mnogi, kako se smatra, vezani za obračune bandi.
Radio Slobodna Evropa navodi da se incident dogodio u kvartu u kome većinom žive migranti.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.