Majkl Kejn: Jako se plašim smrti, dani su mi odbrojani

Izvor: Press, 23.Mar.2017, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majkl Kejn: Jako se plašim smrti, dani su mi odbrojani

"Pio sam po bocu votke na dan i pušio po nekoliko paklica cigareta dnevno", rekao je Kejn
Čuveni glumac ser Majkl Kejn progovorio je o svom zdravlju i otkrio da se jako plaši smrt zbog čega je u potpunosti promenio svoje navike.
"Moji dani su odbrojani i to mi je glavna briga", rekao je on za britanske medije.
Britanski glumac je iz ishrane izbacio sve nezdrave namirnice, a trudi se da pazi >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << na svoje zdravlje ne bi li što duže gledao svoje unuke kako odrastaju.
"Morao sam da smanjim piće i uvek tražim stvari koje su najbolje za prevenciju raka, pa jedem određene namirnice ili izbegavam da radim neke loše stvari.
Verovatno ću umreti pričajući sa vama, ali izgubio sam 13 kilograma samo zbog svojih unuka. Imam blizance od 6 godina i dečaka do 7. Želim da doživim njegovu 17. godinu", ispričao je 84-godišnji glumac.
Njegova supruga Šakira pomaže mu prilikom održavanja zdravih navika.
"Pre sam pio po bocu votke na dan i pušio po nekoliko paklica cigareta dnevno. Bez nje bih odavno bio mrtav", priznao je Majkl.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.