Izvor: Blic, 22.Apr.2017, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majka MONSTRUM je ZAKOPALA ŽIVU BEBU, ali se posle tri dana desilo ČUDO

Neverovatna priča dolazi nam iz Južne Afrike, gde je majka monstrum (25) zakopala živo novorođenče u pokušaju da ga se otarasi. Pukim čudom, tri dana kasnije beba je pronađena živa!

Baby boy pulled alive from shallow grave in South Africa three days after he was left to die by his mother https://t.co/sSQzZKkE4O pic.twitter.com/vapKQMAjb2

Dečak je nađen u gradu Padoku, na jugoistoku zemlje, u krugu drvne fabrike gde njegova majka radi. Ona je iskopala plitak >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << grob, zbog čega su radnici čuli bebu kako plače i spasili ga.

Ona je policiji priznala šta je uradila "u strahu da njeni roditelji neće prihvatiti još jedno dete".

- Radnici su kopali i dete našli ispod peska u zabačenom delu. Majka je na saslušanju priznala da je dete njeno. Ona već ima starije dete od četiri godine i smatra da njeni roditelji ne bi odobrili i drugo - rekao je kapetan policije Džerald Mfeka.

Novorođenče je u bolnici, i majka je odvedena tamo, ali se ne navodi zašto, piše "Dejli mejl". Kasnije je otpuštena, ali se još ne zna sa kakvim optužbama će se suočiti i da li će biti sa svojom bebom.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.