Izvor: Blic, 27.Avg.2016, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mađarski ronilac nestao u Hrvatskoj

Mađarski državljanin T. M. (33) nestao je u podvodnoj pećini kod rta Tartaj, na ostrvu Cres, javila je hrvatska služba za usklađivanje, traganje i spasavnja na moru.

Zbog slabe vidljivosti, odlučeno je da se površinska potraga nastavi tokom večeri, ali da se podmorska potraga obustavi tokom noći, prenosi hrvatski portal 24sata.

Opsežna potraga za nestalim mladićem pokrenuta je nakon dojave hrvatskog državljanina, koji je svojim brodićem prevezao grupu od >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << 10 mađarskih ronioca. Oni su u petak oko 14 sati započeli sa ronjenjem.

Policijski službenici utvrdili su, prema izjavama ostalih ronilaca iz ekipe, da je njihov kolega nestao odmah po izronu na površinu.

Ronilačka tura obavljala se na poziciji podmorske pećina čiji je ulaz na dubini od 16 metara.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.