MRAČNE ISPOVESTI ĆERKI SERIJSKIH UBICA: Otac je vešao mačiće, mislila sam da sam ćerka đavola!

Izvor: Kurir, 07.Okt.2015, 22:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MRAČNE ISPOVESTI ĆERKI SERIJSKIH UBICA: Otac je vešao mačiće, mislila sam da sam ćerka đavola!

Drugi put, on je prikovao mačku za zid i krivio joj glavu sve dok njen vrat nije pukao. Pamti i kako je njen otac imao "izgled uživanja" na licu.

Zloglasni Kit Džesperson (60) postao je poznat nakon priznanja svojih gnusnih zločina policiji i novinarima. Pisma su bila potpisana sa smajlijem i tako je i stekao nadimak. Ubica koji će do kraja života biti u zatvoru, često je za svoje žrtve birao prostitutke ili beskućnice. Silovao ih je i davio, a ukupno je ubio 8 žena. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<

Sada majka dvoje dece, Melisa Mur prvi put je otkrila da je njen otac, Kit Džesperson bio serijski ubica "Smajli" kada je imala samo 15 godina. Pre toga, ona je verovala da je njeno detinjstvo normalno. Nije mislila da je njen otac išta drugačiji od drugih.

(First To Know)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.