MONSTRUOZNO ZLOSTAVLJANJE: Negovatelj udara i psuje autističnog dečaka! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 23.Nov.2014, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MONSTRUOZNO ZLOSTAVLJANJE: Negovatelj udara i psuje autističnog dečaka! (VIDEO)

Nakon što bi ga nekoliko puta udario i izvređao, negovatelj bi mladića ostavio da jeca u svojoj sobi

Roditelji autističnog dečaka iz Velike Britanije posumnjali su da je njihov bolesni sin zlostavljan. Naime, oni su primetili da se dečak trza na okolinu, što do tada nije bio slučaj. Iz tog razloga su u njegovu sobu postavili kameru.

Pol i Džuli Rouland su se šokirali kada su pogledali snimak na kojem negovatelj udara po glavi njihovog sina, i govori mu >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << da je “glup i nesposoban”. To se desilo u specijalnoj ustanovi u koju su ga roditelji smestili verujući da će dobiti potrebnu negu.

Nakon što bi ga nekoliko puta udario i izvređao, negovatelj je mladića ostavio da jeca u svojoj sobi. Pre nego je izašao iz sobe, dečaka bi gurnuo na krevet i zapretio mu batinama ako izađe. To se sve jasno čuje na snimku.

Monstrum od negovatelja je priznao zlostavljanje i osuđen je na šest meseci zatvora.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: mirror.co.uk)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.