MOMENTI PRE TRAGEDIJE Poslednji snimak iz kobnog aviona „Džermanvingsa“ povučen sa Jutjuba

Izvor: Blic, 01.Apr.2015, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MOMENTI PRE TRAGEDIJE "Poslednji" snimak iz kobnog aviona „Džermanvingsa“ povučen sa Jutjuba

Na Jutjubu se pojavio snimak koji navodno prikazuje trenutke neposredno pre pada „Džermanvingsa“ u Alpima. Autentičnost snimka nije potvrđena a ovaj poznati sajt je u međuvremenu povukao ovaj video iz svoje baze.

Na snimku koji navodno prikazuje poslednje trenutke pre pada aviona A320 u Alpima se mogu čuti tri udarca koja se tumače kao udarci pilota koji je pokušavao da razbije vrata kokpita.

Čuju se i vrisci i plač putnika, što dokazuje da su oni znali >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << šta se događa pre nego što je avion pao. Putnici na nekoliko jezika uzvikuju „O moj bože“, piše Bild.

Stručnjaci su odmah potvrdili da je veoma je mala verovatnoća da je ovaj snimak autentičan.

Ipak, činjenica je da su na mestu pada aviona pronađeni mobilni telefoni, a nemački „Bild“ tvrdi da su njegovi novinari i novinari francuskog „Paris Matcha“ imali priliku da vide snimak poslednjih trenutaka pred pad aviona.

Snimak je u međuvremenu povučen sa Jutjuba:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.